Az összeesküvés elméletek jelensége | #1

A koronavírusos időszak alatt elszaporodtak az álhírterjesztők, míg korábban kisebb csoportokban, szektákban volt jelen, most már nap, mint nap szembesülhetünk hű követőikkel. Most, hogy karanténban van otthon sok ember, nagyon kis kontakttal a külvilág felé, sokkal könnyebben alakulhatott ki körülöttük ki olyan környezet, egy-egy online csoport, akik folyamatosan igaznak könyvelik el az általa igaznak vélt állításokat, semmilyen kritikával nem illetve azt. Korábban is léteztek ilyen csoportok, de a koronavírussal és az oltással való szkepticizmusban egyfajta aranykor köszöntött ezekre a csoportokra.

Sok elmélettel találkozhattatok már ti is, a mi birtokunkba is jutott már számtalan. Mégis talán egy kiemelkedik közülük, mert nagyon sok konteó csoportosul benne. Ennek a kielemzésére vállalkoztunk a mai napon.

Rengeteg link és kép volt található az üzenetben, de mivel a megnyitási próbálkozásainkkor többször is jelzett a biztonsági rendszere a gépünknek, ezért egyet sem szúrtunk be közülük. A teljes posztot az oldal legalján található linkre érhetitek el, ha esetleg arra is kiváncsiak lennétek. Fontos, hogy a kék, dőltbetűs szöveg az idézet, és valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető.

Jó szórakozást és jó olvasást kívánunk a történethez!

„!!!Ez nem sci-fi.!!!”

- de igen, az, röviden és tömören!

„Isten hallgatást kért tőlem a Karácsonyi Ünnepekre. (Wlacsil Zoltán, facebook)”

- És bárcsak hallgattál is volna, és nem terjesztesz, ilyen információkat.

„De a sötétség erői az oltás megkezdését, szándékosan a Szent Ünnepekre időzítették. Ezért Isten, ezt az írást állítatta össze velem.”

 - A vakcina nem volt elfogadva korábban az EU által, így Magyarországon se kaphatott korábban belőle. Másrészt az első szállítmány 27-én érkezett, ami már nem karácsony. Az ’állítatta’ szót nem így írják, a helyesírásra nem ártott volna ügyelni.

„Arra kér téged, hogy vedd nagyon komolyan és terjeszd, ahogyan csak tudod!”

- Eléggé piramis-rendszer gyanús az egész, de ezt leszámítva, nehéz komolyan venni például lektorálás hiányában, másrészt az álhír-terjesztés ellen jogi szankciók is vannak, és büntethetnek is érte.

„Ments örök életeket! Mentsd önmagad lelkét!”

- Ez megerősíti azt a gyanút, hogy ez egy piramis rendszer.

„Szentszék: Pápa azt kéri, hogy a COVID vakcinák „mindenki számára elérhetőek legyenek” karácsonyi üzenetében”

- Ez egy karácsonyi jókívánság, ennyi. Nyilvánvalóan nem egyértelmű, hogy a szegényebb országok is tudnak majd támogatás nélkül vásárolni vakcinát, és lebonyolítani, egy oltási procedúrát. Másrészt nem egyértelmű, hogy az emberek képesek lesznek e kellő mennyiségű vakcinát előállítani, ilyen kis idő alatt.

,, Az oltás nem maga a fenevad bélyege! De ahhoz, hogy a bélyeg valóban hozzákössön minden megbélyegzettet a központi mesterséges intelligenciához, az 5G rendszeren keresztül, elengedhetetlen az oltással beadott Hydrogel-Nanobot technológia. Ez a testen belül épít ki interfészt a kapcsolódáshoz. A rendszer koronája, maga a bélyeg lesz, amely egyszerre irányítja a testen belüli interfészt, tart kapcsolatot a központi aggyal és kijelzőként is működik. Így az emberiség hangyaboly-szerűen, tömegként válik irányíthatóvá, ellentmondás nélkül.”

- Ebben nem sok ember kételkedett. A központi mesterséges intelligenciához való hozzákötés már csak azért is valószínűtlen, mert az emberi agyat még modellezni is képtelenek, a pontos működését sem ismerjük, még a jelenlegi legfejlettebb szuperszámítógépek sem képesek egy ember agyi aktivitását lekövetni. Ezért nyilvánvalóan irányítani végképp nem képes a jelenlegi technológia. Másrészt ennek már semmi köze a jelenések könyve-beli bélyeghez, ez már egy nagyon eltorzult értelmezés.

A rendszer interfész részének kiépítésébe, ez a videó ad betekintést.

- Az interfész egy belső kapcsolat, Ilyen technológia nem létezik, és amikor a hydrogel-nanobot technológiáról beszél ez egy polimer, egy szintetikus műanyag, semmi köze az oltáshoz.

,,Ez nem sci-fi. Ez a technológia azért volt elrejtve, mert így most az emberiség nem is tud tiltakozni ellene.”

- Evvel már a cikk írója s érezteti, hogy ő sem hiszi el. Másrészt a technológia nem teszi számtalan területen kivitelezhetővé.

Éppen úgy, mint az elektromágneses hullámokkal való anyagmanipuláció ellen sem, ami szintén része a bélyeg technológiájának:

- Az elektromágneses hullámok mindenütt jelen vannak a környezetünkben. Ilyen a látható fény, de ezenkívül még nagyon sok más elektromágneses hullám – más néven elektromágneses sugárzás – vesz körül bennünket. Ezeket gyakorlati okokból a levegőben mérhető hullámhosszuk alapján csoportosítjuk.

Az alábbi táblázatban rendszerezve látjuk az elnevezéseket és a hozzájuk tartozó levegőben jellemző hullámhosszukat:

Hullámhossz levegőben

Elnevezés

Felhasználás

méter, kilométer

rádióhullámok

rádióadások továbbítása

centiméter

mikrohullámok

mikrohullámú sütő, mobiltelefon

tized-ezred milliméter

infravörös hullámok, hősugárzás

melegítés, távirányítók

néhány száz nanométer

látható fény, ultraibolya sugárzás

látás, szolárium

pikométer

röntgensugarak, gammasugarak

röntgenátvilágítás, anyagvizsgálat

pikométernél kisebb

kozmikus sugárzás

nagyenergiájú fizikai kutatások

Pontosabban nem pontosan értem, hogy melyik elektromágneses sugárzásra gondolnak itt a cikkben.

Ezt tekintve: Ha elektromágneses hullámok új anyaghoz érnek, részben visszaverődnek a felületről, részben behatolnak az új anyagba, ahol általában megváltozott sebességgel és irányban haladnak tovább. Terjedésük során erősségük csökken, energiájuk egy részét átadják a környezetükben lévő atomoknak, molekuláknak.Az elektromágneses hullámok és az anyag kölcsönhatása sok tényezőtől függ. Az egyik legfontosabb ilyen tényező a hullám frekvenciája. Egy másik lényeges tényező az anyag felépítése, elektronszerkezete, mert ez dönti el, hogy adott frekvenciájú sugárzásból adott idő alatt mennyi nyelődik el egy anyagban.

Tehát nem manipulálható vele az emberi agy, és indokolatlan a felvetés is.

,,Az ezt felfedni akaró professzor, hirtelen elhunyt…” - (micsoda összeesküvés elmélet)

-A technológiáról még ebben a videóban találsz infokat:”

- Az hogy meghalt egy professzor aki kísérletezett ezen a technológián, ami ráadásul, még nem létezik, az nem tudom miért releváns információ. Másrészt a mellékelt videó lekér a hozzáférés előtt jópár személyes adatot, ezért nem nyitható meg. Olyan oldalakat mellékelni nem kellene, amelyek személyes adatokat kérnek le, tájékoztatás nélkül.

„A fenevad bélyege, az illuminati által vezetett szabadkőművesség évezredes álma, most megvalósul.

 - Az illuminatival kapcsolatban rengeteg konteó létezik. Eleve, ez nem lehet a szabadkőművesség álma a Biblia alapján legalábbis, ha már erről van szó. A Fenevad bélyege az mindenképpen Rómához kapcsolódik, elvileg. Bár, lehet, én értem rosszul.

Itt az elme, a melyben van bölcseség. A hét fő a hét hegy, a melyen az asszony ül;

Jelenések 17:9 HUNK

És Róma 7 hegyen épült, bár én se akarok itt félremagyarázni semmit, szóval ezt nem állítom biztosra, de másnak sem kéne.

illuminati: illuminátus rend, egy titkos társaság volt, tagjai a szabadkőműves páholyokba is beléptek.

“A Biblia próféciája, a szemünk előtt válik valóra:

15Hatalmat kapott, hogy lelket adjon a fenevad képmásának, és hogy megszólaljon a fenevad képmása, és megölethesse azokat, akik nem imádják a fenevad képmását. 16Megteszi, hogy minden kicsiny és nagy, gazdag és szegény, szabad és szolga bélyeget viseljen a jobb kezén vagy a homlokán; 17és senki se vásárolhasson vagy adhasson el, ha nem viseli a vadállat bélyegét: a nevét, vagy a nevének számát. 18– Ez a bölcsesség. Akinek van értelme, számítsa ki a vadállat számát; mert ember száma az, és a száma hatszázhatvanhat. –

Jel 13,15-18”

- (forrásmegjelölést nem tartalmaz, egyik klasszikus fordítással sem passzol, lehet, hogy valami saját fordítás) Nos, ez már csak azért sem lehetséges, mert a fenevad az elragadtatás után jön el a Földre, szóval a vakcinával nem tudom, hogyan hozható összefüggésbe a megbélyegzés. Ráadásul, rengeteg magát kereszténynek valló ember oltatja be magát, ezzel nem hinném, hogy az örök kárhozat tüzére jutnának, hisz az az ördög győzelmét jelentené Krisztus halála fölött.

“Ez egy olyan technológia és olyan hatalom, amit az emberiség képtelen felfogni, megérteni még. Mikor pedig megérti, késő lesz. De Isten terve és ellenlépése is felfoghatatlan erő.”

- Persze. Minden embert megkérdeztél?????? Aztán, a tudósok, akik kidolgozták, szintén egy felsőbb rendszer irányítása alatt állnának???? Maga az alvilág rontotta volna meg korunk agyjait?? Kezdek félni…

Ő és a Hamis Próféta, aki Péter székében királyként fog ülni, titokban egy világvallást fognak kitervelni. Ez egy keresztény típusú vallásnak fog tűnni, amely a szeretetet részesíti majd előnyben. Azonban ez a vallás mégsem fogja az egymás iránti szeretetet előnyben részesíteni, mert nem Istentől származik. Helyette az Antikrisztus iránti szeretetet és hűséget, és az önszeretetet fogja előnyben részesíteni. Az utálat itt nem fog megállni, mert amikor ők elcsábították Isten gyermekeit, elkezdődik a támadás. Hirtelen mindenkit arra fognak felkérni, hogy fogadják el az Egy-Világ-Bélyeget, a hűség Bélyegét. Egy egyesült világ, amelyben minden embernek részt kell majd vennie.

Ellenőrizni fogják a pénzeteket, az élelemhez való hozzáférést, és azt, ahogyan ti éltek.”

- Itt, az első részben csak magamat tudom ismételni. A megbélyegzés az elragadtatás után lesz, ez a Jelenések kronológiai és felépítés-beli sorrendjéből is kiderül. Honnan tudják a bélyeg elnevezését? Csak nem kapcsolatban állnak annak megalkotójával…. A Biblia szerint az emberek ebben a korban már a saját szabad akaratuk miatt veszik föl a bélyeget, szó sincsen kényszerítésről. Ha már a megsemmisítésnél tartunk, akár a CoVID is lehetne a bélyeg akkor. Nem kötözködésből...de mit tenne a tisztelt író, ha mondjuk ő lenne beteg a korona miatt?? Mondjuk, nem lehetne megmenteni… hm. Azt mondaná, influenza volt?

„A szabályok – méghozzá nagyon sok – azt fogják jelenteni, hogy ti foglyok lesztek. A cellátok kulcsa, amely az ő ellenőrzésük alatt tart majd benneteket, a Fenevad Bélyege lesz. A 666-os szám, mint rejtett szám lesz egy chipbe beépítve, amelyet majd rátok kényszerítenek, hogy elfogadjátok, mint bármilyen más védőoltást. Ha egyszer azt beültették, akkor az mérgezni fog, nemcsak a szellemeteket és a lelketeket, hanem a testeteket is. Mert ez okozza majd a szerencsétlenséget, melynek az a célja, hogy a világ népességének nagy részét megsemmisítse.”

- Szabályból most is sok van. Szegény emberek nem is tudják mindet betartani. Akkor már most foglyok vagyunk??? Alapvetően az, hogy egy társadalom részese vagy, már számos íratlan és írott szabály betartására kötelez. Csak az, hogy megszülettél.

„Ti nem fogadhatjátok el a bélyeget. Ehelyett Én majd utasítalak benneteket, hogy mit kell tennetek. Sokan elfogadják majd a bélyeget, mert tehetetlennek fogják érezni magukat. Az Élő Isten Pecsétje, az Én imám, a Keresztes Imahadjárat 33. imája lesz a ti mentőövetek. Ha ti elfogadjátok Védelmem Pecsétjét, amelyet Örök Atyám adott nektek, akkor a bélyeget nem kell elfogadnotok. Akkor ti majd érinthetetlenek lesztek. Otthonaitokat sem látni, sem keresni, sem pedig célba venni nem lehet majd, mert láthatatlanná lesz téve a Sátán seregének szeme előtt.”

- Huhh. Nem fogadhatom el. Kösz, hogy megmondod mit kell tennem. Ez nem szabad ország?? És ha miattad meghalok koronában, majd álllod a temetésemet??? Ez egyéni döntés kérdése, nem a te utasítgatásod.Hát, kösz, hogy utasítgatsz. Nem elég, hogy nap mint nap ezer meg ezer parancsot, kérést kell teljesítenem, még te is itt vagy nekem. Nincs erre időm.Hm. Szerintem Isten az én Atyám is, nem csak a tied. Akkor nekem miért ne adhatna védelmet nélküled, és a te imád nélkül?

“A Biblia szól az Élő Isten Pecsétjéről is:

1Ezután láttam, hogy négy angyal állt a föld négy sarkán, és féken tartották a föld négy szelét, hogy ne fújjon szél a földre, se a tengerre, se a fákra. 2Láttam, hogy egy másik angyal is feljön napkelet felől, akinél az élő Isten pecsétje volt, és hatalmas hangon odakiáltott a négy angyalnak, akiknek megadatott, hogy ártsanak a földnek és a tengernek, 3és így szólt: Ne ártsatok a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, amíg homlokukon pecséttel meg nem jelöljük a mi Istenünk szolgáit.

Jel 7,1-3”

- Ez, alapvetően egy másik korszakra vonatkozik, megértéséhez több teológiai ismeret szükséges, kérdezzetek kommentben, ha mégis érdekel.

“A polgárháború és a világháború csak az antikrisztus belépőjéhez kell, ezért kavarják ezeket.

Nincsenek megmentő rezgések, fénylények és hasonlók. A new age a szabadkőművesség porhintése.

Az senkit meg nem véd majd a bélyegtől, az egy világrendtől, az antikrisztus rémuralmától.

Választanod kell. Istennel, vagy Isten nélkül? Az antikrisztus hatalma nem emberi hatalom. Isten nélkül, biztosan elveszel. Az oltás és a bélyeg, örök börtönné lesz. Köszönöm, hogy időt szakítottál erre az írásra. Ne feledd el megosztani azokkal, akiket meg kívánsz menteni a veszedelemtől!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Áldott Karácsonyi Ünnepeket!

Az Igazság Könyve és Énok Tanúsága Projekt”

- Kösz. Akkor minden ember az Antikrisztus cselédje volt, aki részt vett ezekben?

A new age és a szabadkőművesség két külön dolog, nem kéne összekavarni ezeket.

Persze, az oltás az egy nagyon nagy börtön. Órákat várni a egy váróteremben, maszkban, hát, én is börtönnek érezném akkor.

Meg is bántam, a fejem majd szétrobbant, miközben olvastam ezt a zagyvaságot.

Jaj, kösz az ötletet. Hm, valahova leírtam az ellenségeim email címét….

Ezek után nagyon áldott lesz, nem fogok tudni az ünnepre fókuszálni, mert folyton azon fogok gondolkodni, hogy: és vannak olyan szerencsétlenek, akik ezt elhiszik??...

 

Köszönjük, hogy erre szántátok az időtöket és elolvastátok.

Hamarosan jön folytatása, addig is további szép napot!

-----------------------------------------------------------

eredeti poszt: https://www.facebook.com/Wlacsil/posts/10159209758204255

utolsó lapbetöltés: 2021.02.04.

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1516416250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása