Kik vagyunk mi?

Azt nem tudom, hogy én ki vagyok, de azt tudom, hogy kik a barátaim. Bár mondjuk mégsem. Egy embert nem lehet megismerni 2 hónap alatt. Szóval nem tudunk egymásról semmit. Csak azért kezdtünk bele ebbe a blogolásba, mert miért ne? Távoktatás van, és mi homo sapiens sapiensekből átváltoztunk homoffisszá.

Elég csapnivaló újságírónak tartjuk magunkat. De nem is a legszuperebb blogot szeretnénk megalkotni a világ számára, hanem egyszerűen élvezni szeretnénk az egészet, hogy írogatunk és megosztjuk az emberekkel, akik olvasásra méltatják szerény oldalunkat, érdeklődési köreinket, néha érzelmeinket. Szívesen fogadunk bármiféle érdemleges kritikát.

Van egy fizikus zenész, egy madárbiológus, egy vállalkozásügyi szakértő és programozó, egy növénytermesztési szaktudós, egy geofizikus, aki a leghelyesebben ír közülünk, és méltatlan személyem. Persze diákok vagyunk, ezek csak azokat a dolgokat jelzik, amik a legjobban mennek nekünk. Van köztünk vicces, komoly, csendes és hangulatingadozásban szenvedő egyéniség is. Majd senki ne lepődjön meg egy-két metalmorphoseson se.

Aktuális témákat, eseményeket is megemlítünk, ha úgy hozza az élet.  Nem szeretnénk légből kapott témákat lehozni, ezért a dolgoknak, amit leírunk, utána fogunk járni, és minden oldalról kielemezzük őket. Álláspontunkat indoklással írjuk le, és ellenérveket is felsorakoztatunk ellene. De mivel sok dolog személyfüggő, számos szubjektív vélemény is lesz, de ezeket jelezni fogjuk, és mindenki fenntartásokkal kezelje. Feltétlenül ne higgyetek se nekünk, se másnak! Mi is emberek vagyunk, és hibázunk. De törekedni fogunk arra, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő.

Várjuk a reakciókat, kérünk titeket, akinek van kedve, jelezzen vissza, minden ötletet nyitottsággal fogadunk, és igyekszünk tökéletesíteni oldalunkat. Bárki olvashatja, de ez inkább saját korosztályunknak szól. A világ legjobb irodalomtanára természetesen ez alól kivétel. Tőle mihamarabb várjuk a kritikákat.

Köszönjük az érdeklődést.

----------------------------------------------------

Készítők: Csenge, Dóri, Kristóf, Dávid, Balázs, Dani, Bence, Kende, Zsombor

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1316300776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása